stěhování Strana, Část 4

Patrick přišel do ložnice z chodby a vzal Eric ruku a vytáhl ho na postel tak Erik skončil na vrcholu Patrik.

– “To mě poser” řekl Patrick.

– “Nemohu odmítnout příkaz od císaře” Řekl Erik a sundal plasty z kondomu, jak mu dal Patrik.

– “Tak to nejde předvídat události, může to také být Peter, který se stane Caesar ” Patrick řekl, jak on pomohl vrátit na kondom na Kohout.

– “Nerozumím” Erik řekl a dát nějaký lubrikant na prsty a začal si třít v Patrikovi zadek a pak na kondom přehodil svůj vlastní penis.

– “Martin a Niklas uvedli, že buď já, nebo Petr, nebo oba, bude jmenován Caesar později během párty, ale jmenování je platné, pouze pokud pokud strana trvá, na základě kritérií, jako jsou dva stanovena. Odmítají říci, co kritérií je, ale myslíme si, zatím víme. Myslím, že fakt, že si na já teď a slíbit, že se zapnout Peter až po jmenování bude výrazně pomoci své šance ” řekl Patrik a dát své telata na Erik ramena.

– “Já nic slíbit” Řekl Erik s křivým úsměvem a jemně tlačil jeho penis hlavu proti Patrikovi zadek málem ho okamžitě přiznal.

– “? Prosím” Patrick řekl, když přičichl poppers, a pak podal láhev Erik po kterém on se posadil na se výraz obličeje, který vypadal jako ztracené štěně.

– “Víš, že nemůžu odolat že štěně psí oči, aby Pokusím se, aby na Peter, za předpokladu, že neměl používat příliš pro nebudu moci říci ne s ním i potom ” řekl Erik, zatímco přičichl z láhve.

– “Je to dost dobré, že slib” zasmál se Patrick.

Erik se naklonil dopředu a viděl Patrik se mu hluboko do očí, zatímco se pomalu začal pohybovat boky dopředu a dozadu jako že jeho penis vklouzl dovnitř a ven z Patrikovi zadek. Patrik cítil a slyšel jeho srdce bít tvrdší a stal se docela teplo po celém závratě a prstů na rukou a nohou chvěla a okem své mysli viděl, jak Erik kohout zadek ; RDE s ním. Patrik zvedl hlava do jeho úst se setkal Erik rty a jak otevřel ústa, aby jejich jazyky se setkaly a prozkoumal navzájem. Patrick zavřel oči a jen užíval. Brzy se cítil někdo vzít jeho penis a zvedla to trochu, dokud jazyk začal zkoumat glans a jak celá ústa zahalila jeho penis a začal sát a lízat, jak Erikovi seno ; ftrörelser. Patrick by ani otevřít oči, aby viděli, kdo to byl, ale jen si užil ještě víc. Odtud to nebylo dlouho předtím, než Patrick cítil chvění do rozkroku a pocit uspokojení rychle se šíří po celém těle a on vystřelil první salva cum v ústech při ten, kdo ho odsát. Osoba následovala pravidla stran a vzal dehydrogenázy Patrik penis z úst a vzal místo kit na jeho hruď. Patrick a Erik skončil líbání ve stejnou dobu, a to jak pronajal sténání z rozkoše, když také šel Erik v té době. Patrick se podíval dolů a viděl, jak Robert vzal zbytek sazby Patrikovi z hrudníku a rozmazal to před tím, než svázané tuniku.

– “Robert, no tak, aby jdeme pozdravit Fredrik ” Jan řekl náhle a vzal Roberta za ruku.

– “Pokud jste Fredrik jako …” řekl Robert, když se nechal být vypracovány ke dveřím, když polovičatě bránil.

– “Jak jste udeřil loni v létě, jen několik dní poté, co jste ho vyhodil moje strana, jo ” řekl

– “Ne, já si netroufám! On je určitě, jak naštvaný kdykoliv já teď. Nechci riskovat, že mě praštil zpátky, i když si to zasloužím ” řekl Robert a odtrhl se od Janova sevření a posadil se na postel znovu.

– “Ne, ne, to je dost, že jste se omlouvám, takže On slibuje, že vám kouření si zřejmě utekl z před tím, než mohl začít na strana ” Erik řekl, když vytáhl svůj penis z Patrikem a sundal kondom a hodil do koše vedle dveří.

– “To je to, co mi řekl dnes na Diner ” řekl

– “Ne, já se mě schovat v tu zbytek party. Slibte mi, že se ujistil, že nepřijde sem! ” řekl Robert.

Mezitím, lék Patrik zastrčený přední Roberts tunika, aby že jeho penis byl propuštěn a začal dřevo na kondom na .

– “Slibujeme” Lhal Erik a Jan, zatímco oni si vyměnili pohledy potvrzeny na sebe, že jak pochopil, co plán B bylo vše kolem.

Erik odešel chodbou a obývacím pokojem do druhé ložnice. Když prošel obývacím pokoji, on žaloval, když všichni uvnitř citoval repliku z filmu “trik” jak to také mohlo být jasně slyšet v ložnici, kde Patrick nyní gränslat Robert ležel na zpět na lůžko a nyní snížena sama, takže že Robertův penis vklouzl do Patrikovi zadku. Patrik popotáhla z jeho poppers láhev a podal ji pozdní Robert.

Leden se prostě jít směrem do obývacího pokoje na sebe pozdravit Fredrik ale člověk, který předtím seděl na Robert ho popadl a dribloval mu tak Byl ohýbání přes opěradlo židle, proti němuž Jimmy se opíral minulost. Brzy se cítil v lednu, jak první mazací přejel kolem jeho kretén a pak, jak tvrdý penis uvnitř vrstvy latexu byla přitlačena jeho řiti. Člověk, který se chystal dát na položil poppers láhev ledna pravici a Jan přičichl z ní před tím, než ji vrátil, a ve chvíli, kdy se začal cítit poppers-intoxikaci posunul výrazně hrubý penis do něj.

Pokračování.


Leave a comment